A dëshironi të ndjeni gjërat në dhomën e gjumit, por jeni të shqetësuar se burri juaj ka penis pak të vogël?

Gjatësia mesatare e penisit të ngritur në Britaninë e Madhe matet në gjatësi prej 13,2 cm dhe 4,6 inç (11,6 cm) në perimetër.

Në fakt, gratë nuk interesojnë me të vërtetë se sa i madh është penisi juaj, zbulohet një anketë e kohëve të fundit.

Me të vërtetë nuk ka të bëjë me madhësinë. Këtu zbulojmë gjashtë pozicione seksi që do të maksimizojnë burrërinë tuaj, edhe nëse jeni me penis të vogël.

1. Doggy Style

2. Cowgirl

3. Splitting bamboo

4. Side cowgirl

5. Pile driver

6. Super girl.