Charna Rowley la punën e saj në administratë rreth një vit më parë për të bërë video duke ngrënë ushqim.

Ajo po synon të bëhet personi i parë që është bërë e famshme duke bërë video duke ngrënë ushqim dhe po ashtu ajo ka treguar se do të hajë çfarë t’i kërkojnë fansat e saj. Ajo tani ka më shuëm se 40 mijë shikues.

Charna tha: Një nga videot e mia të para ishte një ‘Pizza Hut’, ku hëngra dy pica të mëdha. Kështu që unë kam bërë video duke blerë në McDonald’s, Greggs dhe Pizza Hut.

Do të bëj një minimum prej dy videove me gjatësi të plotë, që zgjasin vetëm nën gjysmë ore çdo javë, të cilat mund të kushtojnë mbi 100 £.