Piloti i një aeroplani të vogël është detyruar të bëjë aterim emergjent në Kosta Rika, pasi gomat e fluturakes kanë pëlcitur.

Siç raporton BBC, piloti është detyruar të “rrëshqas” dhe sillet nëpër pistë.

E katër personat që gjendeshin brenda aeroplanit në mesin e tyre edhe studentë nga SHBA-të, kanë shpëtuar pa ndonjë lëndim.

Videoja e publikuar më poshtë shfaq momentin rrëqethës të aterimit dhe ndaljes së aeroplanit në një metodë të pazakontë.