Familjarët dhe hoxha i janë afruar tek shtrati i të ‘vdekurit’. Mirëpo, nuk bëhet fjalë për diçka të vërtetë.

Personi i cili sapo zgjohet nga gjumi befasohet kur i sheh të afërmit e tij dhe hoxhën teksa luten dhe qajnë pranë tij.

Shikoni videon:

Allahım yok böyle bir saka yerlerdeyim 😂😂😂

Posted by KOZMETİK DÜNYAM on Mittwoch, 7. März 2018