Ish futbollisti i klubit të Liverpool – tash analisti, Jamie Carragher, është incizuar duke pështyrë një 14 vjeçare.

Kjo nga ndodhur pasi që ai është ngacmuar për ish klubin e tij për humbjen 2:1 nga Manchester United.

Range Rover i Carragher po shkonte paralel me një veturë tjetër, që ishte një tifoz i Manchester United, i cili e thumboi atë – për çka hapi dritaren e veturës dhe pështyu.

“I pafati Carragher”, i thoshte tifozi i Djajve të Kuq.