Viagra ka ndihmuar miliona meshkuj që vuajnë nga disfunksioni erektil.

Por, disa nga ta mund të abuzojnë me marrjen e këtij medikamenti, me qëllim që të përformojnë sa më mirë në shtrat, transmeton lajmi.net.

Ky veprim nuk është pa pasoja, e cila mund të ketë mijëra efekte anësore, duke vënë në rrezik shëndetin tuaj.

Një ereksion me kohëzgjatja të madhe mund të dëmtojë përherë indet e penisit.

Por meqenëse Viagra mund të ulë presionin e gjakut, ajo mund të çojë në probleme të zemrës, si rrahje të parregullta apo një sulm në zemër.

Efektet e tjera të mundshme anësore përfshijnë mjegullim në shikim, humbjen e dëgjimit dhe marramendjen.

Për të gjitha këto arsye, mjekët rekomandojnë të merrni vetëm një pilulë nga ky medikament në ditë.