Teknika e pastrimit të fytyrës me ujë të gazuar mund të ju befasojë, por gjithnjë e më shumë kjo metodë është duke u kthyer në trajtimin më të preferuar për shumë gra në të gjithë botën.

Kjo metodë ndihmon që lëkura juaj të qëndrojë e freskët dhe e shkëlqyer për një kohë.

Larja e fytyrës me ujë të gazuar pastron dhe shtrëngon poret, duke i dhënë fytyrës butësi dhe lëkurë më të hapur.

Përfitimi më i madh i këtij trajtimi është, sigurisht, thjeshtësia, si dhe kohëzgjatja. Sa herë që ndjeheni të lodhura, mjafton të pastroni fytyrën me ujë të gazuar dhe shpejt do të ndjeni ndryshimin që sjell fibra kolagjenike duke i shtuar lëkurës qëndrueshmëri.