Ka diçka shumë të rëndësishme lidhur me sezonën se kur duhet të bëni tatuazhe në trupin tuaj.

Dimri është sezonza më e përkryer për të bërë një të tillë.

Tattoartisti Alaudin Murturi tha se mosekspozimi i lëkurës në vapën e madhe të verës është njëra nga arsyet kryesore.

Përgjatë verës, trupi është shumë i nxehtë, lëkura shoqërohet me djersitje dhe kjo mund ta përkeqësoj gjendjen. E nëse merrni gërvishje në lëkurë gjatë verës,  rikuperimi i lëkurës zgjat më shume se sa dimrit”, ka treguar Murturi.

Pra, nëse e doni sezonin e dimrit ose jeni seriozisht në kërkim të ndonjë frymëzimi për tatuazh, shikojeni videon më poshtë dhe le të jenë këto disa nga opsionet: