Shtimi i funksionit të ri nga WhatsApp, që lejon të fshish mesazhet e dërguara ishte një lajm që të gjithë e prisnin.

Por pas shtimit të këtij opsioni të shumtë janë ata që kërkojnë të rikthejnë mesazhet e fshira.

Pikërisht për këtë, ekziston një aplikacion i quajtur WhatsRemoved i cili zbulon dhe ruan mesazhet e fshira, dhe skedarët të tilla si audio, video dhe foto.

Për të përdorur këtë aplikacion ai duhet të shkarkohet në fillim, dhe është vlefshëm vetëm për sistemin android, ndërsa përdoruesit e Apple duhet të presin.