Peja, sot ka qenë pikëtakimi i dy qeverive, asaj të Kosovës dhe Shqipërisë.

Ky është viti i pestë që të dyja delegacionet mblidhen, ndërsa kësaj radhe kjo mbledhje u cilësua si më produktivja, duke u nënshkruar nëntë marrëveshje të rëndësishme.

Me të përfunduar mbledhja, përfaqësuesit e dy qeverive kanë bërë shqiponjën.

Këto imazhe nuk kanë nevojë për komente: