John Travolta është përmendur në një padi nga masazhisti 21 vjeçar i cili ka akuzuar aktorin për ngacmim seksual që ndodhi në vitin 2000.

Sipas raportit policor, masazhisti pretendon që Travolta e kapi atë për të pasmet dhe ekspozoi organin gjenital para tij gjatë një masazhi të thellë në Palm Springs.

john-travolta-kelly-preston

Gjatë këtij incidenti, Travolta 63 vjeç, gjithashtu kishte bërë komente të fëlliqura për fantazitë me homoseksualë sa ishte në hotel.

Sipas dokumenteve që i posedon RadarOnline, tRavolta donte masazh më intim poshtë, madje edhe kishte hequr peshqirin ku ekspozoi të pasmet, ndërsa punonjësi i bënte masazh.

Aktori që është i martuar me Kelly Preston, në të kaluarën tërë kohën ka mohuar se është homoseksual.