Ajo është gjithmonë e më shumë nën presionin e shoqërisë për të krijuar një familje.

Por aktorja dhe modelja Helen Wood thotë se nuk është gati dhe për këtë nuk ndjehet keq.

“Gjithandej shoh promovimin e dashurisë, e familjes, e jetës me fëmijë dhe lidhjes bashkëshortore, ku bën seks gjithë ditën pa u ndjerë fajtore”.

“Epo unë kam bërë seks me të dashurit e mi, i kam q… ata gjithë ditën dhe nuk jam ndjerë kurrë fajtore”.

“Pasi kam mbushur 30 vjeç, e kam ndarë mendjen. Jo se nuk do të vazhdoj të bëj seks. Por për herë të parë në jetën time e kam kuptuar se jam e lumtur vetëm”.