Aktorin Keanu Reeves jemi mësuar ta shikojmë në ekranet e kinemasë, por tashmë do ta kemi protagonist edhe në video-lojëra.

“Absolutely: A True Crime Story” është një lojë e disponueshme falas në PC, ku protagonisti Keanu Reeves që në fillim vret njerëz me thikë.
Në aspektin teknik, nuk është një lojë e mrekullueshme dhe zgjat shumë pak, vetëm 5 minuta.