Një femër ka raportuar në Polici se nëpërmjet rrjetit social ka marrë një mesazh kërcënues.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Vëllezërit Gërvalla”, në Prishtinë, ku, sipas Policisë ,në lidhje me rastin është njoftuar prokurori dhe rasti është nën hetime.