Trac-Grabber’ është pajisja më e re revolucionare në botën e automobilizmit, pajisje kjo e cila është si një lloj rrypi dhe montohet në gomat e makinës për të mos ngecur në kushte të pafavorshme si borë,baltë, apo rërë.

Trac-Grabber mund ta merni kudo me veti dhe montohet shumë shpejtë dhe me lehtësi në gomat e makinës, në ato momente kur vetura juaj ka ngecur në terrene të vështira.

Për më shumë shikoni dy videot më poshtë.