Kur ju dëshironi të bëni pushimet tuaja, sigurisht se dëshironi edhe të pushoni.

Por nëse ju zgjidhni destinacionet e njohura, kujdes që pushimet t’i bëni kur aty nuk ka shumë njerëz.

Më poshtë mund t’i shihni ato.


Jose Ignacio, Uruguai


Koh Rong, Kamboxhia


Bangladesh


Sofia, Bullgaria


Ambergris Caye, Belize


Mianmar


Roatan, Honduras


Apulia, Itali


Zambia dhe Zimbabve


Busan, Koreja e Jugut


Manila, Filipine


Phu Quoc, Vietnam


York, Britani e Madhe


Kep, Kamboxhia

вы э т Ёв сна пыж 31
Salinas Grandes, Argjentinë