Rashel Kolaneci po vlerësohet të jetë njëra ndër femrat më seksi shqiptare. Kjo bazuar në fotografitë seksi dhe provokuese të cilat i poston ajo në rrjetet sociale

Kolaneci gëzon forma natyrale, dhe se deri më tani nuk ka kryer as edhe një ndërhyrje kirurgjike.

Shikoni fotografitë të cilat i ka përmbledhur Gazeta Observer: