Qëndrimi ulur për një kohë të gjatë thuhet se shkakton probleme shëndetësore duke goditur kryesisht shpinën dhe qafën. Kjo bënë që ata të cilët nuk lëvizin për një kohë nga karrika të ballafaqohen me dhimbje shpine. 

E se çfarë ushtrime duhet bërë në qendra fitnesi, por edhe në shtëpi për të përmisuar qëndrimin dhe shmangur dhimbjet e padurueshme na tregon trajneri i ‘Fit-In-Gym’, Gen Zeqiraj.

Ai në një intervistë për Gazetën Observer ka demonstruar ushtrimet e duhura dhe shumë efektive për qëndrimin drejtë.

Ndiqeni videon më poshtë, teksa këto ushtrime mund t’i praktikoni edhe në shtëpi./Gazeta Observer