Konkursi i sivjetmë i Miss Bum Bum, për të cilin kandidatet po luftojnë për titullin e prapanicës më të mirë në Brazil, përfundoi me skandal.

Titullin Miss Bum Bum e fitoi Elen Santana, dhe kjo nuk i pëlqeu njërës nga rivalet e saja. Alin, e cila nuk arriti asnjë nga tri pozicionet e para, vrapoi në skenë dhe e goditi.