Iskra Lawrence, edhe pse e shëndoshë, vazhdon të jetë një ndër modelet më të pëlqyera.

Ajo nuk e ka fare kompleks peshën e saj, këtë e dëshmojnë fotografitë dhe videot e shumta që ajo poston në rrjetet sociale.