Ndiqeni përballjen mes kandidatit të LDK-së Gazmend Muhaxheri, atij të AAK-së, Fatmir Gashi dhe LVV-së Bashkim Nurboja.

Cili prej tyre e meriton të qeverisë me Pejën?