Ndiqeni përballjen mes kandidatit të LDK-së Agim Veliu, atij të VV-së, Ajet Potera dhe PDK-së Hajredin Hyseni – Dini.

Cili prej tyre e meriton të qeverisë me Podujevën?

Kush do ta fitojë Podujevën?Ndiqeni përballjen mes kandidatit të LDK-së Agim Veliu, atij të VV-së, Ajet Potera dhe PDK-së Hajredin Hyseni – DiniCili prej tyre e meriton të qeverisë me Podujevën?

Posted by Gazeta Observer on Monday, October 16, 2017