Ndiqeni përballjen ndërmjet kandidatit të LVV-së Shpend Ahmeti, të LDK-së Arban Abrashi, të PDK-së Lirak Çelaj, dhe kandidatit të AKR-së Selim Pacolli.

Cili prej tyre e meriton të qeverisë me Prishtinën?