Në vendin tonë, por edhe zonat përreth, veçmas ato malore, sot ka pasur rënie të borës.

Madje, disa zona më të thella janë mbuluar tërësisht, përfshirë edhe ato shqiptare.

Por, një i ri nga Shqipëria, sot ka vendosur ta sfidojë të ftohtin dhe temperaturat nën zero, i cili ka pozuar gjysmë i zhveshur në vendin e quajtur si Dardha e Korçës, derisa fotografia e tij është bërë virale në rrjete sociale.