Marrёdhёnia seksuale mund tё jetё njё nga momentet mё tё bukura qё lidh njё çift, por nuk është thjesht akti që u jep kënaqësinë më të madhe partnerëve. Detajet bëjnë diferencën kudo dhe nuk mund të ndodhte ndryshe edhe gjatë seksit.

Janë disa “komponentë” që të japin shumë kënaqëi gjatë seksit dhe një prej tyre është edhe prekja e gjokist të femrës.

Gjoksi është pjesa më sensuale e trupit të një femre dhe meshkujt “çmenden” për këtë pjesë.

Dihet se prekja e tij jep një kënaqësi të veçantë seksuale, por janë të paktë ata që mund ta kenë pyetur veten se çfarë ndodh me femrën kur e prekin në këtë pjesë të trupit.

Thithkat e gjoksit janë zona më erogjene dhe kur ato preken apo përkëdhelen ndihet një eksitim aq i fortë, sa që mund të arrihet edhe orgazma.

Një studim i publikuar në sajtin “scienceofrelationships”, ka treguar se prekja e gjoksit ka të njëjtin efekt si kryerja e aktit të plotë.

Ata që nuk bien dakord me këtë fjalë duhet ta kenë pasur “me nxitim”, pasi mjafton pak kohë dhe femra “shkon në qiellin e shtatë” vetëm duke e përkëdhelur në gjoks.

Kjo pasi stimulimi i gjoksit është në gjendje që të shtojë prodhimin e oksitocinës, hormonin e lumturisë dhe më pas kënaqësia është e garantuar.