LG ka paraqitur një projektor të ri, portativ 4K Beamer, i cili mund të vendoset kudo në dhomë dhe pa instalim. 

LG ka prezantuar një projektor të ri 4K UHD përpara CES, panairit më të njohur të elektronikës të konsumit. HU80KA mund të qëndrojë në këmbë dhe të nxjerrë një pamje deri në 150 inç diagonalisht në mur. Avantazhi i madh i projektorit të parë LG me rezolucion 4K: Kjo mund të vendoset pothuajse kudo në dhomë. Kutia e vogël e plehrave mund të vendoset ose varet kudo në dhomë.

Sipas LG, projektori është gjysma e madhësisë së modeleve të tjera 4K dhe me 2500 modelin deri më të zgjuar të prodhuesit të Koresë së Jugut. Gjithashtu mbështet riprodhimin e përmbajtjes HDR-10. Përveç projektorit, dy altoparlantë me 7 watt janë instaluar në të. Përdoret sistemi operativ webOS 3.5, me të cilin projektori mund të përdoret gjithashtu si zëvendësim i smart TV. Ka porta USB, Ethernet dhe HDMI, si dhe WLAN dhe Bluetooth.

Një çmim apo disponueshmëri për tregun evropian, kompania e Koresë së Jugut nuk bëri thirrje, por ai duhet të jetë dukshëm më i lirë se modelet e krahasueshme 4K.