Në këtë librari realizohen fotografi tejet interesante Një librari e vogël në Bordeaux, Francë, po bëhet e famshme për e fotografive në Instagram të quajtur “Book Face “.
Librairia “ Mollat”, aktualisht është në modë për teknikat novatore të fotografive të stafit të tyre.

Është disi e ngjashme me prirjen “sleeveface”, ku njerëzit do të bashkonin fytyrat e tyre me foto të mbuluara me album.

Punonjësit e librarisë po përshtatin portretet nga kopjet e librit që dukeshin të lidhura me fytyrat e anëtarëve të stafit. Ky trend ka vazhduar për një vit, dhe është ende në fuqi, , pasi ato vazhdojnë të krijojnë iluzionet e tyre të tmerrshme optike.