Pjesë të llamarinës kanë rënë nga një ndërtesë afër tre rrokaqiejve në Ulpianë.

Në vend të ngjarjes kanë dalë policët dhe zjarrfikësit, ndërsa është rrethuar me shirita që ndalojnë hyrjen vendi ku kanë rënë pjesë të llamarinës.