Kur jeni të lodhur me mediat sociale dhe përdorimin e iPhone, iu duhet një gjë që ju relakson.

Kompani Wanle e ka gati lansimin e lojës “Wanle Gamers Console for iPhone”, e cila është vazhdimësi e lojës së famshme “Game Boy” që luhej me tetris.

Loja do të jetë me pagesë, me çmim 20 dollarë.

Ajo që e bën të rëndësishme është fakti që shërben edhe si një mbrojtëse e telefonit, duke i dhënë akses përdorimit të kufjeve, mikrofonit dhe portave të tjera.