Lyrical Son ka habitur me një postim në Instagram.

Lyrical Son ka postuar një foto, në të cilën shihen disa shkronja të tastierës, të cilat shërbejnë për të kopjuar.

“Tastiera e reperave te sotit”, janë fjalët që Lyrical Son ia ka shoqëruar këtij postimi.

Se a është ky thumbim për dikë prej reperëve apo kujt ia ka dedikuar këto fjalë, Lyrical Son nuk ka preferuar të jap sqarime në këtë postim.

Kujtojmë që projekti i fundit nga Lyrical Son është “Menemadhe”, këngë kjo në duet me Ledri Vulën dhe Mc Kreshën.