Anduena Bahtiri sjell një grim të shkëlqyer, me ngjyra të lehta që janë të preferueshme për stinën e vjeshtës. Ndërsa, më të theksuar dhe me të veçantë e bëjnë  xixat mbi sy, dhe buzëkuqi jo i errët.

Për më gjerësisht shikojeni  videon: