Bugatti Veyron Super Sport eshte makina më e shtrenjtë ne botë.

Ajo  vlen plotë 1,9 milion euro. Më nje çmim të tille ajo ka 1200 kuaj fuqi dhe arrin nje shpejtesi 200km/h ne vetem 6,7 sekonda, përcjell Lexo.al

Doni te dini cila eshte shpejtesia maksimale?

Ajo arrin deri ne 415 km/h.