Në Kaliforninë e Jugut këtë javë fillon spektakli automobilistik për sezonin 2017-2018, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Prodhues të makinave nga e gjithë bota, do të prezaontojnë në “Los Angeles Convention Center” modelet më të reja të se ardhmes.

Ky festival pritet të filloj ditën e premte dhe do të jetë i hapur për publikun deri më datë 10 dhjetor.

Këtu i keni disa nga makinat që do të prezantohen në këtë festival.

1-138

2-135

5-130

17-50