Thonjtë e bardhë janë zgjedhje klasike – një manikyr i bardhë është shumë i thjeshtë dhe mund t’i shtojë shije stilit tuaj.

Veç kësaj, ngjyra e bardhë e thonjve përshtatet thuajse me gjithçka, transmeton Telegrafi

Prandaj, më poshtë jua sjellim disa prej dizajneve më të mira të thonjve të bardhë.