Për një organizim të tillë duhet shumë kohë dhe përkushtim, megjithatë vullneti i këtyre njerëzve duket se ka thyer çdo limit.

Më shumë se 250 njerëz kanë qenë pjesëmarrës në një ‘flashmob’.

Ky organizim është mbajtur në orët e mëngjesit në Stacionin Qendror në Antwerp, Belgjikë.

Shikojeni performancën e tyre unike në videon më poshtë.