Margaret McMahon nga Belfast, mendoi se ishte shtatzënë në moshën 48-vjeçare por pas disa kohësh ajo zbuloi një të vërtetë të frikshme.9 muaj kaluan pa u ndjerë dhe “shtatzënia” i supozuar i zgjati 3 vite.McMahon shkoi për t’u kontrolluar tek mjekët më në fund pas shumë lëniesh pas dore.

Pas një skanimi me lazer ata bënë të mundur zbulimin e një tumori me madhësinë e një shalqiri.Ajo u bë operim dhe mundi të shpëtonte duke hequr nga mitra kështu tumorin që në mendjen e saj ishte një fetus.