Ekzistencën e këtij modeli e ka konfirmuar shefi i AMG, Tobias Moers.

Autocar, përmes shefit të AMG ka konfirmuar se vetura e ardhme A45 AMG do të ketë mbi 400 kf dhe do të emërohet me emrin ‘Predator’ (Grabitqar).

Ky model nuk do të jetë hibrid dhe do të vijë me motor me katër cilindra.

Në bazë të fotografive, ky model duket se do të jetë më i ulët.