Deputeti Milaim Zeka ka thënë se është pro që të mbahet seanca të dielën.

“Unë mendoj që dita ma e qëllume për mbajtjen e kësaj seance është dita e dielë, për shkak të opozitës se këta ia fusin gjumë të dielën dhe na shohin nga televizori. Nuk është problem puna e numrave, të dielën do kalojë buxheti. Edhe në luftë e dimë sa për qind kanë marrë pjesë, por e kemi fitu luftën”, ka thënë Zeka.