Janë bërë gati tre muaj që nga mbajtja e zgjedhjeve parlamentare në vend, por koalicioni fitues ende nuk po arrinë që të zgjedh kryeparlamentarin dhe të formojë qeverinë.

Qytetarët e fajësojnë popullin e jo deputetët e zgjedhur për këtë vonesë. Për më shumë shikoni videon: