Kjo është Kendall Jenner, motra e të famshmes Kim Kardashian, e cila për të bërë një fotosesion për revistën e njohur “Harper’s Bazaar” është shfaqur e tëra me vetëm një këmishë shiu.

Dhe dëshmitare i këtij fotosesioni ka qenë Kalifornia Jugore, e cila kohëve të fundit ka parë shumë bukuroshe, që janë shfaqur në brigjet e saj.

Duket se Kendall Jenner e ka gjetur këtë mënyrë provokative për ta shpëtuar veten nga shiu.

Modelja në këtë fotosesion është zhveshur e tëra, ndërsa duket u mbuluar vetëm më një mbulesë të Chanel.

Revista ka dalë në treg sot.