Reperi i njohur nga Porti Riko, Kevin Fret i cili ishte deklaruar si homoseksual është qëlluar për vdekje.

Ai ishte 24 vjeçar dhe ishte reperi i parë që kishte treguar për orientimin e tij seksual.

Fret u vra në mes të qytetit të San Huan derisa po  ngiste një motoçikletë ai u qëllua tetë herë në kokë.

Vdekjen e tij e ka konfirmuar edhe menaxheri i tij, Eduardo Rodriguez.

“Nuk kam fjalë ta përshkruaj ndjenjën dhe dhimbjen që e kemi që humbëm një person me aq shumë ëndrra” , ka shkruar Rodriguez.

Me vdekjen e tij shkon në 22 numrin e vrasjeve këtë vit në Porto Riko.

Reperi i përshkruar  nga miqtë e tij si një artist i lindur dhe pasionant për muzikën.