Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në futbollin e Arabisë Saudite këto ditë.

Gjatë ndeshjes Al-Wehda dhe Al-Nasr, një punëtor i stadiumit ka bërë një gabim qesharak.

Ai ka nxjerrë nga rryma sistemin VAR, derisa ka futur në rrymë adapterin për të mbushur telefonin.

Sistemi nuk ka funksionuar gjatë gjithë lojës, por fatmirësisht nuk ka pasur nevojë për të.