Duhet të kesh fat të madh për të bërë shkrepje perfekte, në kohë dhe vend të duhur.

Nuk keni nevojë të jeni fotograf profesionist për të bërë foto të tilla, gjithçka pra ka të bëjë me kohën e shkrepjes.

Nganjëherë fotot më të mira janë ato që asnjëherë nuk ke menduar t’i realizosh.

E çmoni kreativitetin? Shikoni momentet që janë kapur në këto foto.