Shpesh në rrjete sociale kemi parë lloj – lloj artikujsh e ilaqesh që shiten në mënyrë ilegale.

Prej mjaltit për largimin e magjisë, tani po qarkullon nga një faqe edhe shitja e sakëzave për gratë apo femrat që kanë humbur ndjenjat, përcjellë Indeksonline.

Madje, thuhet se efekti arrihet për 15 minuta dhe nuk kanë kundër efekte