Profesori nga Nju Jorku, Andrew Singer, ka botuar tri poezi të poetit të njohur nga Kosova, Fahredin Shehu në “Traffika Europe Corner”.

Projekti “Traffika Europe Corner” financohet nga Bashkimi Evropian dhe Këshilli britanik për arte.
Së bashku me poezitë “Dragoi”, “Ana kristaline e kohës” dhe “Atje”, është botuar edhe një biografi e shkurtër dhe lajmi për nominimim për çmimin “Pultizer” për vitin 2018. Fahredin Shehu mbetet poeti ynë më i përkthyer aktualisht.