Ekzistojnë disa ngjyra buzëkuqesh që mundësojnë që dhëmbët të duken më të bardhë se që janë realisht dhe ky fakt për shumë femra është i adhurueshëm.

Ja disa nga llojet e ngjyrave të cilat sigurisht anojnë nga nuancat e errëta, dhe që kanë aftësinë të ndryshojnë komplet dukjen në tërësi.

Disa prej tyre mund t’i keni, ose në të kundërt ia vlen t’i blini. Ngjyra e kuqe është ajo që mbizotëron në këtë listë.