Stina e vjeshtës është më e vështira për vajzat, kur është fjala për atë se çfarë duhet të veshin – por mos u shqetësoni i keni ca ide dhe ngjyra edhe për këtë stinë.

Ngjyra ka secila stinë – jo vetëm në natyrë, por edhe në veshjen tuaj.

Vajza, këto janë ngjyrat trendi të kësaj kohe.

E gjelbër në të errët

E pembe e qelur

E kaltër në të errët

Ngjyrë vishnje

Të gjitha ngjyrat e portikallit

Ngjyrë vjollce dhe jargovani

E kaltra