Ky burrë në Indi, momentalisht ka 13 gra. Por më interesante është ajo që secila prej tyre është shtatzëne në të njëjtën kohë

Ata thonë se nuk kanë mospajtime dhe se jetojnë të lumtur.

Në Indi, martesat poligame janë diçka shumë normale, por asnjëherë më parë nuk kishte ndodhur që një burrë të ketë 13 gra dhe të gjitha përnjëherë shtatzëne.

E gjithë bota janë habitur për pajtueshmërinë e cila mbizotëron mes këtyre grave.

Tregimi për këtë familje të madhe u bë aq i njohur dhe askush nuk dyshon në seriozitetin e tyre.