Këngëtarja, Rihanna ka një familje të fshehët.

Shumë shpesh ajo ishte pjesë e lajmeve rozë, duke mos dashur të zbuloj se këngëtarja ka dy motra dhe një vëlla nga babai.

Rihanna gjatë gjithë kohës familjen e saj është munduar ta mbaj larg syrit të mediave.

Mirëpo dje në familjen e yllit të muzikës kishte festë sepse vëllau i saj festoi ditëlindje. Rorrey Fenty festoi ditëlindjen e 28.

Ndryshe Rihanna momentalisht është duke shijuar lidhjen e saj me milionerin arab.

23634640_2039363616299693_60143113_n