Sikurse çdo ditë, KEDS, edhe sot ka njoftuar për orarin zyrtar të reduktimeve.
Në ditët e ardhshme, ndërprerje të energjisë do të ketë në pothuajse në të gjitha qytetet e Kosovës, njofton Gazeta Observer.

Më poshtë e gjeni të plotë orarin e reduktimeve.

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 14.15,16,17,03.2018 do të ndërprehet NS 10/0.4kV Gjon Sereqi (Kodi: 13000010055) i cili furnizohet nga Dalja 10kV J21Kodra e trimave 21 (NS 110/10kV Prishtina 5)

prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe nga ora 13:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë rruga: Gjon Serreqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV A19 Kosmonte Foods (Kodi: 16023019) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kosmonte foods.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (Kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompa FAM GAS.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili dhe Kisha Bresje.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit nje pjese, Obiliq nje pjese, Reforma, Al Petrol .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

5.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mazgiti(Qyteti) (Kodi: 15019001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakultetin e Gazetarisë .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

6.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi i Madh (Kodi: 15019006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë) dhe Prilluzha.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

7.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llazareva(Kodi: 15019005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.03.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna (Kodi: 82000008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe nga ora 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.494 Bekim Sylka, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, Rr.500 28 Nëntori, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.515 Islam Krasniqi, rr.516 Vëllezrit Haradinaj, rr.520 Halil Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.522 Jahja Danuza, rr.523 Halil Hamza, rr.524 Kuvendi i Lezhës dhe rr.528 Fitim.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TSB 1250kVA.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Damjani (një pjesë), Fshaj Kushaveci, Muhader, Pnishi, Rogovë, Smaqi dhe Ujzë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Intermed+Qëndrimi (Kodi: 81000032) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrezinë (një pjesë), Rr.Skenderbeu (një pjesë), Rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorë komercial

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV: Skivjani (Kodi 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

5.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV: Dalja 5 (Kodi 80080009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.14 Qershori, Rr.Bajram Curri, Rr.Bujar Roka, Rr.Demush Taha, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Hasan Dashi, Rr.Luigj Gurakuqi, Rr.Mark Malota, Rr.Mihail Grameno, Rr.Mithat Frashëri, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula, Rr.Shefki Shasivari, Rr.Tahir Efendija.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirembajtje preventive, ne daljet problematike

6.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV: Denji (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoci(një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

7.

Më 14.03.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV: Pataqani (Kodi: 82000001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriç.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Mitrovicë II do të ndërprehet:

Trafofusha T2 (Objekti i vjetër)(Kodi:710750) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Lagjja Bajri, Frashëri dhe lagjja Fidanishtja.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (Kodi: 71074002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tuneli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

5.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000009) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 51000010) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Utva (Kodi: 51000011) prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Interexi dhe Pompa e derivateve Kastrati.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (Kodi: 51000018) prej orës 13:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë te Durlia, rr.Wesni Clark,rr.7 Korriku, Sutjeska, një pjesë e Jarinjes.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000013) prej orës 14:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dubrav-Rakosh (Kodi: 54000006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe Cerkolez.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

8.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

9.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

10.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onixi(Kodi: 54000003) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

11.

Më 13.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania 2 (Kodi: 51000005) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontroll teknik Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardanija 2, Dardanija 1, Dardanija 7 dhe Dardanija 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

12.

Më 13.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kVLumi i bardhë(Kodi: 51000006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ibrahim Haxhitë dhe Lumbardhi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

13.

Më13.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kombinati (Kodi: 51000007) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kombinati, Shala kompani.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

14.

Më 13.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bankosi (Kodi: 51000008) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bankosi dhe Qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhuri (Kodi: 30035003) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhuri, Shkoza, Dobrushta, Milaj, Gorozhubi, Planeja dhe Vërmica.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit dhe punime tjera në TM.

2.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujesjellësi (Kodi: 30035002) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi, Lagja Omajve dhe Ademaj në Zhur.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit dhe punime tjera në TM.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi: 30036008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit, Afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë,Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi II (Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (Kodi: 30034005) prej orës 13:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulët I, Serbica e Ulët II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 14 dhe 15.03.2018 në NS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezes ( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave, konzollave, perçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të tensionit të mesëm.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.03.2018 në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuhi (Kodi: 41000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lipjan (një pjese), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.

Më 14.03.2018 në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Baza e asfaltit,Jeta e re,Gracjka e vjeter,Topliqani,Gracka e Vogel.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fsh.Suhodoll (Kodi: 41047002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Re dhe fshatrat: Suhadoll, Skullan, Leinë, Radevë, Skullan dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive, në daljet problematike.

4.

Më 14.03.2018 në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV: Zjarrfiksat (Kodi 41047008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Rexhep Bytyqi dhe TS Zjarrfiksat.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Muqiverci (Kodi: 62000011) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Muqiverci, Rogoqica, Karaqeva dhe Dajkovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi transformatorit në NS 10/0.4kV 069 në Dajkovc dhe NS 10/0.4kV 096 Rogan Selishtë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.03.2018 në NS 110/10kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 3 (Kodi: 63000020) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Gjilan IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 10-it (Kodi: 60063002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te parku,Te Treska,Te Parku, Te Moni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 14.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Germova (Kodi: 61067003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tërstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatine e Ulët, Sllatine e Eperme, Sadovine, Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

5.

Më 14.03.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi:61065012) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të metalit –kapriate.